Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачний піст: крем-суп із сочевиці та кінзи | Рецепт №30

Смачний піст: крем-суп із сочевиці та кінзи | Рецепт №30

Подавати такий крем-суп можна з лимонним соком для свіжості або додати перцю чилі, якщо хочеться гострішого смаку.

Пише Інформатор.

КРЕМ-СУП ІЗ СОЧЕВИЦІ ТА КІНЗИ

Інгредієнти:

  • сочевиця — 100 г
  • цибуля-порей — 40 г
  • морква — 50 г
  • лимонний сік — 1 ч. ложка
  • томатний сік — 150 мл
  • вода — 500 мл
  • часник
  • кінза
  • перець чилі
  • паприка
  • соняшникова олія — 1 ст. ложка

Приготування:

Приготуйте всі інгредієнти для сочевичного крем-супу з кінзою. Помийте цибулю-порей, моркву, кінзу та часник. Просушіть їх на паперовому рушнику. Переберіть та промийте під струменем води сочевицю.

Дрібно наріжте цибулю, моркву, перець чилі та часник. У сотейнику обсмажте овочі, поки цибуля не стане м’якою. Далі додайте сочевицю та обсмажте ще протягом однієї хвилини. До овочів і сочевиці влийте томатний сік і воду. Все разом доведіть до кипіння і варіть до готовності сочевиці, приблизно 15-20 хвилин.

Коли сочевиця відвариться — перебийте суміш блендером до однорідного стану, додайте до готового крем-супу сіль, сік лимона, паприку, кінзу до смаку та перемішайте.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору