Калуш До сайту

Смачний піст: фалафель з кінзою та петрушкою | Рецепт №31

Якщо вірити історії, то фалафель був основною закускою під час Великого Посту. Та і зараз страва своєї популярності не втрачає.

Пише Інформатор.

Інгредієнти:

Приготування:

Нут відваріть у підсоленій воді. Він має бути досить м’яким. Відкиньте на друшляк і дайте воді стекти. Духовку розігрійте до 180 градусів. Змішайте в чаші блендера всі інші інгредієнти, крім борошна, і перебийте до однорідного стану. Від зелені використовуйте тільки верхню частину – стебла необхідно обрізати.

Додайте до суміші борошно та замісіть тісто. Сформуйте кульки і запікайте в духовці 20-25 хвилин. Подавайте фалафель з соусом з йогурту або кефіру з додаванням рубаної м’яти або іншої зелені.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08