Якщо ви любите гострі страви — можете додати навіть трішечки більше спецій. Гострий мексиканський суп обов’язково вас здивує!
Пише Інформатор.
ГОСТРИЙ МЕКСИКАНСЬКИЙ СУП
Інгредієнти:
- червона квасоля — 200 г
- оливкова олія — 20 мл
- часник — 2 зубчики
- червона цибуля — 1 шт
- перець чилі — 1/2 шт
- томати — 300 г
- кмин — 2 дрібки
- зелений солодкий перець — 1 шт
- кукурудза (заморожені зерна) — 200 г
- кінза — 1 пучок
- сік лайма
- сіль
Приготування:
Переберіть квасолю та промийте її у воді. Помістіть боби у глибоку миску, залийте водою та залишіть на ніч замочуватися. Зранку воду злийте і промийте квасолю.
Очистьте цибулину та зубчики часнику. Половину перцю чилі розріжте, видаліть насіння. Далі все подрібніть. У каструлю з товстим дном налийте оливкову олію та обсмажте протягом 5 хвилин цибулю, часник і перець чилі, постійно перемішуючи. Додайте у каструлю воду, подрібнені томати, замочену квасолю, кмин. Доведіть суміш до кипіння та варіть на маленькому вогні 30 хвилин.
Додайте кукурудзу, порізаний кубиками зелений солодкий перець, сіль до смаку і варіть ще протягом 5-7 хвилин. Коли суп буде готовий, всипте у каструлю подрібнену зелень кінзи та влийте сік з одного лайму.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08