Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачний піст: гострий мексиканський суп | Рецепт №32

Смачний піст: гострий мексиканський суп | Рецепт №32

Якщо ви любите гострі страви — можете додати навіть трішечки більше спецій. Гострий мексиканський суп обов’язково вас здивує!

Пише Інформатор.

ГОСТРИЙ МЕКСИКАНСЬКИЙ СУП

Інгредієнти:

  • червона квасоля — 200 г
  • оливкова олія — 20 мл
  • часник — 2 зубчики
  • червона цибуля — 1 шт
  • перець чилі — 1/2 шт
  • томати — 300 г
  • кмин — 2 дрібки
  • зелений солодкий перець — 1 шт
  • кукурудза (заморожені зерна) — 200 г
  • кінза — 1 пучок
  • сік лайма
  • сіль

Приготування:

Переберіть квасолю та промийте її у воді. Помістіть боби у глибоку миску, залийте водою та залишіть на ніч замочуватися. Зранку воду злийте і промийте квасолю.

Очистьте цибулину та зубчики часнику. Половину перцю чилі розріжте, видаліть насіння. Далі все подрібніть. У каструлю з товстим дном налийте оливкову олію та обсмажте протягом 5 хвилин цибулю, часник і перець чилі, постійно перемішуючи. Додайте у каструлю воду, подрібнені томати, замочену квасолю, кмин. Доведіть суміш до кипіння та варіть на маленькому вогні 30 хвилин.

Додайте кукурудзу, порізаний кубиками зелений солодкий перець, сіль до смаку і варіть ще протягом 5-7 хвилин. Коли суп буде готовий, всипте у каструлю подрібнену зелень кінзи та влийте сік з одного лайму.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору