Калуш До сайту

Смачний піст: пампушки | Рецепт №37

Вже через кілька днів українці вечерятимуть кутею та пампушками, саме тому Інформатор розповідає, як приготувати пісні пончики.

Пише Інформатор.

ПАМПУШКИ

Інгредієнти:

Приготування:

Борошно просійте та змішайте із сухими інгредієнтами.  Далі — поступово вилийте олію та воду. Замісіть м’яке тісто та поставте його в тепле місце. Тісто має збільшитись в об’ємі вдвічі.

Тісто обімніть та розкачайте тісто качалкою (не менше 2 сантиметрів). Склянкою видавіть пампухи. За бажанням посередині можна зробити дірочку маленькою склянкою.

Готовим пампухам дайте 15 хвилин — вони мають “підійти”.

Розігрійте сковорідку з олією. Пампухи смажте на середньому вогні до золотистого кольору. Пампухи викладайте на серветку, щоб стекла олія. А вже холодні пампухи посипайте цукровою пудрою.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08