Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші живе хіп-хоп | Neviglazz презентував новий альбом

У Калуші живе хіп-хоп | Neviglazz презентував новий альбом

У альбомі “CRYSTALMISTAKE” артист заміксував реп разом з соулом, фанком та джазом.

Пише Інформатор.

Антон Васильків зі сценічним псевдонімом Neviglazz ділиться, що ідею альбому виношував вже дуже довгий час, але за його написання взявся тільки наприкінці 2022 року:

“Альбом “CRYSTALMISTAKE” завжди для мене був зі справ, відкладених на потім. Але усвідомивши, що це не правильно, я сів за його написання. Головною проблемою було моє невдоволення щодо звучання альбому, тому більшість композицій постійно перероблялися, практично з нуля”.

Наприклад інструментальна партія в пісні “WANNA” перероблялась дев’ять разів, а пісні “NEYA” чотири.

“Але це все дрібниці, адже головною моєю задачею було видати якісний продукт і показати, що впереді завжди ідея і бажання творити. Я завжди любив концептуальність робіт, тому й світ побачив мій дебютник, і я вважаю, в мене вийшло зробити його таким”, — каже Антон.

У творах Neviglazz використовує семпли соулу фанку та джазу. Ділиться, що таким способом він хотів надати їм характерної структури та нового звучання, яке б виділяло його на фоні інших артистів в Україні.

Додатково у треках містяться відсилки до української та світової культури, наприклад до: KALUSH, G Grizzie, Nia Barbia, Довгий Пес, SOULSIGHT, Dredu, Василя Симоненка, Dr. Dre, Kanye West, Queen та інших.

Послухати альбом можна за посиланням.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору