Інформатор Калуш

ВЛАДА

У Долині підприємцям заборонили встановлювати МАФи

У Долині підприємцям заборонили встановлювати МАФи

Не лише у місті, а й у селах, які входять до складу територіальної громади. Утім, заборона все ж не тотальна.

Інформатор розповідає детальніше.

Про заборону розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Долинської громади йшлося на сесії Долинської міської ради. Згідно з проектом рішенням, який винесли на обговорення, було запропоновано заборонити розміщення тимчасових споруд у центральній частині міста Долини, зокрема на таких вулицях: Брочківська, Героїв України, Горбового, Грушевського, Довбуша, Котляревського, проспект Незалежності, Полюляка, провулок Січків, Бандери, Тупікова, Чорновола, Яворницького (включно з вулицями, що її обмежують — Обліски, Молодіжна, Нафтовиків і Хмельницького від номера 2 до 82), майдан Січових Стрільців (включно з вулицями Шевченка, Міцкевича, Данила Галицького).

Але — крім територій ринків, а також тимчасових споруд, на які органом з питань містобудування та архітектури видано паспорт прив’язки тимчасової споруди або надано дозвіл на встановлення до прийняття даного рішення.

Окремим пунктом рішення запропоновано врегулювати питання розміщення тимчасових споруд у селах громади та тих вулицях, які не ввійшли до попереднього переліку.

“На таких територіях розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності дозволяється на земельних ділянках, які перебувають у власності, оренді чи постійному користуванні, що посвідчується відповідним правовстановлюючим документом”, — зазначила доповідачка.

Депутати міської ради рішення підтримали практично без обговорень. Під час голосування “утримався” лише міський голова, всі інші присутні були “за”. Рішення набуває чинності з моменту його прийняття.

Тетяна Кіндюх 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору