Інформатор Калуш

ТРЕШ

Собака з’їв 4000 доларів, які господарі мали заплатити майстрам | ФОТО

Собака з'їв 4000 доларів, які господарі мали заплатити майстрам | ФОТО

Подружжя із США зняло з рахунку 4000 доларів, щоб оплатити встановлення паркану біля свого приватного будинку. Гроші на якийсь час залишили на кухні. А за пів години господар побачив крихітні шматочки розжованих купюр, розкиданих по підлозі. 

Інформатор переповідає історію, опубліковану у Washington Post.

Коли на крик чоловіка вбігла господиня Керрі, то побачила, що купюри дожовує їхній пес.

“Думала, що у мене станеться серцевий напад. Сесіл справді це зробив”, — додає вона. Вони з чоловіком були більше шоковані, аніж розлючені.

Сесіл — 7-річний голдендудл. Господарі кажуть, що він дуже специфічний.

“Ви можете залишити стейк на столі, і він не доторкнеться до нього, тому що його не мотивує їжа, — сказала 33-річна Керрі. — Але, очевидно, його мотивують гроші”.

Собаку огляну ветеринар, який констатував, що здоров’ю тварини нічого не загрожує. Якби він був маленьким песиком,а не розміром у 100 футів, це була б інша історія…

Тоді подружжя задумалося, чи може якось врятувати свої гроші. Вони зібрали подерті купюри і склали близько 1500 доларів. Менеджер банку їм повідомив, що установа зможе забрати назад будь-які купюри, які були склеєні разом із повними серійними номерами, видимими на лицьовій і зворотній сторонах. Ще кілька купюр не без зусиль вийшли з собаки разом із рвотою.

“Клейтон безстрашно одягнув маску та рукавички, схопив купу поліетиленових пакетів і супроводжував Сесіла на подвір’ї протягом наступних двох днів, поки пес справляв нужду. Потім вони з Керрі просіяли собачий послід і вимили відірвані шматочки купюр миючим засобом у кухонній раковині”, — йдеться у публікації.

“Я ніколи не думала, що зможу сказати, що відмивала гроші, але, очевидно, для всього буває перший раз”, — жартує Керрі.

Загалом подружжю вдалося повернути майже 3550 доларів. Керрі сказала, що планує надіслати вимиті залишки, які вони не змогли зібрати, до Міністерства фінансів, сподіваючись, що вони повернуть частину.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору