Інформатор Калуш

ВЛАДА

“Ми якраз знаходимось на фіналі цього проєкту”, — у Мінцифрі планують запустити цифровий рекрутинг

"Ми якраз знаходимось на фіналі цього проєкту", — у Мінцифрі планують запустити цифровий рекрутинг

Попри те, що останнім часом в інфопросторі з’являється багато негативних новин пов’язаних з роботою ТЦК, є багато бажаючих вступити в лави ЗСУ. Для цього в Уряді напрацьовують можливість цифрового рекрутингу до Збройних сил України.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Укрінформ.

Про це сьогодні розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в ефірі загальнонаціонального марафону “Єдині новини”.

“Ми якраз знаходимось на фіналі цього проєкту. Пілот буде на напрямку безпілотників. Ми вже запустили кілька бета-тестувань з бригадами, коли шукаємо таргетовано пілотів-операторів для роти ударних дронів. І якраз тестуємо процес, наскільки там взагалі є зворотній зв’язок від охочих вступити до лав Збройних сил і мобілізуватися саме в роту ударних дронів”, — розповів Федоров.

До теми: Кухар, токар чи мінометник? Проєкт рекрутингу до ЗСУ вже розпочато

Також він наголосив, що мета проєкту — пояснити охочим, ким вони можуть стати, якою буде зарплата, які завдання виконуватимуть, яким буде навчання тощо.

“Ми будемо детально пояснювати, як саме працювати в ротах ударних дронів. Як ти можеш бути там найбільш ефективним”, — підкреслив він.

Проте, щоб проєкт запустити, потрібно перебудовувати систему.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору