Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Державні дороги на Прикарпатті проїзні. На випадок ускладнень — “гаряча лінія”

проїзні дороги на Прикарпатті

У разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із ускладненням проїзду дорогами державного значення Прикарпаття, можна звертатися у Єдиний контакт-центр.

Повідомляє Інформатор.

Сьогодні вранці Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області повідомляє, що проїзд ключовими дорожніми артеріями регіону забезпечено. За минулу добу на варті безпечного проїзду автомобільними дорогами державного значення перебували 59 спецмашини та 84 шляховики.

Але вже сьогодні в другій половині дня очікується погіршення погодних умов. Тому дорожники просять водіїв під час руху в умовах за поганої видимості ретельно ставитися до керування транспортними засобами: не перевищувати швидкість руху, акуратно маневрувати та завчасно вмикати сигнали повороту при зміні напрямку руху.

“Особливо уважними будьте, наближаючись до перехресть та пішохідних переходів. Пам’ятайте, що гальмівний шлях автомобіля на слизькій дорозі збільшується в рази, а екстрене гальмування може не дати бажаного ефекту”, — нагадують фахівці.

У разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із ускладненням проїзду дорогами державного значення Прикарпаття, у Службі відновлення та розвитку інфраструктури просять повідомляти у Єдиний контакт-центр за телефоном 067-400-60-80.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору