Інформатор Калуш

ТРЕШ

Над заходом України вранці знищили 10 крилатих ракет. На Хмельниччині — двоє загиблих

Над заходом України вранці знищили 10 крилатих ракет

Основний удар сьогодні вранці приймала Хмельниччина. Ворог підняв у повітря стратегічну авіацію – бомбардувальники Ту-95МС, які вийшли на рубежі пуску і запустили крилаті ракети повітряного базування типу Х-101/Х-555.

Про це повідомляє Повітряне командування “Захід”, передає Інформатор.

“10 крилатих ракет ворога знищено силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування “Захід” по маршруту їх руху. До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи, авіація та мобільні вогневі групи”, — йдеться у повідомленні.

Ракету фіксували і в повітряному просторі Івано-Франківської області. Утім, наразі офіційної інформації конкретно по нашій області немає.

Натомість на Хмельниччині, на яку прийшовся головний удар, силами ППО було знищено 2 ракети.

“Разом з тим, противник завдав удари по об’єктах інфраструктури області. Була пожежа, яку локалізували підрозділи ДСНС”, — повідомив заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

За його даними, в області є двоє загиблих людей. Це — чоловіки 1947 та 1964 років народження. Посадовець висловив співчуття рідним загиблих, зазначивши, що це велика втрата, “бо відновити і відбудувати можна все, окрім людського життя”.

Також він повідомив, що на даний момент триває ліквідація наслідків атаки. Пошкоджень зазнали житлові будинки: вибито вікна.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору