Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Думали про майбутнє і малювали “Мрію” — у Калуші діти взяли участь у всеукраїнському конкурсі | Фотофакт

Думали про майбутнє і малювали "Мрію" — у Калуші діти взяли участь у всеукраїнському конкурсі | Фотофакт

В рамках річниці першого польоту літака Ан-225 “Мрія” авіакомпанія спільно з благодійним фондом “Разом для України” провели всеукраїнський конкурс дитячого малюнка “Моя нова Мрія”. Понад пів сотні калуських школярів з числа ВПО також взяли у ньому участь.

Ділиться Інформатор.

Відбувся у Калуш захід сьогодні, 10 січня, у Ліцеї ім. Д. Бахматюка. А до участі у конкурсі залучили 54 дитина віком 10 – 15 років з числа внутрішньо переміщених осіб — учнів ліцеїв №5, №6 та ім. Д. Бахматюка.

Отримавши все необхідне для творчого процесу (олівці, фломастери, фарби, пензлики), упродовж години втілювали на папері свою Мрію про мирне життя. Допомагали їм в цьому волонтери МГО “Інститут суспільних ініціатив”. А опісля юних художників пригощали смаколиками від БФ “Крила надії” за фінансової підтримки МВС Чехії та програми “Допомога на місці”.

“Сам проєкт дуже позитивний і основна наша тема — візуалізація мрії у мирній Україні. І от діти цим запалилися. Вони реально вибирали світлі кольори й малювали цікаві малюнки. Одна дівчинка, наприклад, намалювала багато планет. На питання “чому планети” відповіла — “Я малюю космос, бо хотіла б на українській мрії полетіти в космос”, — поділилася начальниця відділу освіти, охорони здоров‘я, культури, спорту Калуської РДА, Оксана Савчук.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору