Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Срібні каблучки – прикраси, які актуальні у різних ситуаціях під різні образи

Срібні каблучки – прикраси, які актуальні у різних ситуаціях під різні образи

Ювелірні вироби супроводжують сучасну людину всюди і завжди. Так, ювелірний етикет існує і сьогодні, але він став більш демократичним. Крім того придбати різні вироби по кишені більшості покупців. Тобто красиві коштовності з золота і срібла то вже не про обраних.

Срібні каблучки – прикраси, які актуальні у різних ситуаціях під різні образи

До речі, срібло, як ніколи раніше, стало актуальним у арсеналі сучасного споживача. Тому мануфактури пропонують срібні каблучки, і інші прикраси з цього благородного металу у великому різноманітті. Інтернет бутик УкрЗолото реагує на всі тренди та запити покупців, тому срібні колекції з каблучками тут представлені у великому виборі, причому доступні і колекції різних мануфактур, і вироби у різних сегментах. Саме цей вибір і дозволяє зробити вдале придбання срібної каблучки і в плані дизайну, і в плані вартості.

Варіації для всіх і під різні луки

Срібло метал особливий. Він слухняний і тому створити з нього найцікавіший в плані форми виріб не складно (для справжнього майстра). Але срібло відрізняється ще і такою особливістю як стильова універсальність. Тобто каблучка зі срібла прекрасно впишеться і в сучасний діловий образ, і підійде до спортивного наряду, і навіть інтегрується  у вечірній аутфіт.

Головне, щоб за дизайном була правильно підібрана модель, а з цим не виникає складнощів, бо запропонований асортимент мега широкий. Покупці мають змогу вибирати каблучки зі срібла за:

  1. Формою;
  2. Розмірами;
  3. Особливостями дизайну;
  4. Особливостями декору.

Для того щоб розширити цей асортимент майстри використовують різні техніки обробки металу і різні покриття та декоративні елементи. Так, придбати каблучку зі срібла 925-ї проби можна з:

  • Родієвим покриттям (вдале рішення для тих у кого чутлива шкіра);
  • Позолотою;
  • Чорнінням;
  • Коштовними каменями;
  • Емальованими вставками;
  • Елементами з ювелірної кераміки.

В залежності від ваги виробу, кількості металу, який використаний, складності виконання та декоративного оформлення визначається ціна прикраси. Але каблучки зі срібла представлені у всіх сегментах в тому числі в бюджетному, середньому і преміальному. Так, дуже дорогі (ексклюзивні) каблучки зі срібла теж існують, Адже цей метал прекрасно поєднується з діамантами чи смарагдами, топазам чи сапфірам (тобто каменями вищої ліги). Тому не дивно що мануфактури пропонують дуже дорогі моделі. Хоча, серед колекцій в середньому сегменті та навіть бюджетному підібрати стильну та яскраву каблучку підібрати не проблема.

До речі, срібло, як ніколи раніше, стало актуальним у арсеналі сучасного споживача. Тому мануфактури пропонують срібні каблучки, і інші прикраси з цього благородного металу у великому різноманітті. Інтернет бутик УкрЗолото реагує на всі тренди та запити покупців, тому срібні колекції з каблучками тут представлені у великому виборі, причому доступні і колекції різних мануфактур, і вироби у різних сегментах. Саме цей вибір і дозволяє зробити вдале придбання срібної каблучки і в плані дизайну, і в плані вартості.  Варіації для всіх і під різні луки Срібло метал особливий. Він слухняний і тому створити з нього найцікавіший в плані форми виріб не складно (для справжнього майстра). Але срібло відрізняється ще і такою особливістю як стильова універсальність. Тобто каблучка зі срібла прекрасно впишеться і в сучасний діловий образ, і підійде до спортивного наряду, і навіть інтегрується  у вечірній аутфіт.  Головне, щоб за дизайном була правильно підібрана модель, а з цим не виникає складнощів, бо запропонований асортимент мега широкий. Покупці мають змогу вибирати каблучки зі срібла за:  Формою; Розмірами; Особливостями дизайну; Особливостями декору. Для того щоб розширити цей асортимент майстри використовують різні техніки обробки металу і різні покриття та декоративні елементи. Так, придбати каблучку зі срібла 925-ї проби можна з:  Родієвим покриттям (вдале рішення для тих у кого чутлива шкіра); Позолотою; Чорнінням; Коштовними каменями; Емальованими вставками; Елементами з ювелірної кераміки. В залежності від ваги виробу, кількості металу, який використаний, складності виконання та декоративного оформлення визначається ціна прикраси. Але каблучки зі срібла представлені у всіх сегментах в тому числі в бюджетному, середньому і преміальному. Так, дуже дорогі (ексклюзивні) каблучки зі срібла теж існують, Адже цей метал прекрасно поєднується з діамантами чи смарагдами, топазам чи сапфірам (тобто каменями вищої ліги). Тому не дивно що мануфактури пропонують дуже дорогі моделі. Хоча, серед колекцій в середньому сегменті та навіть бюджетному підібрати стильну та яскраву каблучку підібрати не проблема.

Інтернет магазин UkrZoloto пропонує оцінити колекції різних виробників і постійно поповнює свій асортимент. Це дає шанс кожному підібрати срібну каблучку і для себе і на презент. Так, це шикарна ідея для презенту яка нікого не залишить байдужою.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору