Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Як дешево доїхати до Чехії автобусом: Поради та Переваги

Ми всі живемо в такий час, коли кожна гривня важлива і варто вміти розпоряджатися своїми коштами ощадливо. Не забуваючи при цьому, що життя не зупинилося, воно продовжує рухатися вперед і колись нам захочеться згадати щось приємне. Наприклад, подорож в іншу країну. 

В сьогоднішній статті ми розповімо вам, як дешево доїхати до Чехії, країни, яка доволі близько, красива й безпечна.

Літаки з України не літають, потяги в потрібному напрямку не завжди їдуть через ваше місто й саме тому, більшість людей обирають для подорожей саме автобуси.

Є ряд залізних аргументів:

  • це швидко (дороги в Європі справді хороші);
  • це комфортно (на старих «Ікарусах» вже давно ніхто не їздить);
  • це зручно і бюджетно (бо ви самі обираєте маршрут й перевізника);
  • це атмосферно (ви можете насолодитися реальними краєвидами іншої країни наче перед екраном телевізора).

А отже, певною мірою подорож до Чехії автобусом можна назвати навіть найромантичнішим варіантом.

По-перше, тому що вам не потрібно турбуватися про деталі маршруту, а просто насолоджуватися подорожжю, читати книгу чи слухати музику. По-друге, це недорого, порівняно з цінами в інші країни й іншими видами транспорту.

До теми: “Україна-Німеччина-Нідерланди” — комфортабельні пасажирські перевезення з Калуша

Зараз найпопулярніші автобусні маршрути до Чехії, курсують з України до шести міст:

  • Прага;
  • Острава;
  • Плзень;
  • Брно;
  • Ліберець;
  • та Млада-Болеслав.

Переваги подорожі автобусом — просто на долоні!

В них можете не тільки побачити цікаві історичні й культурні місця, але знайти ще більш екзотичні маршрути для ознайомлення з країною.

Щонайменше, що вам варто відвідати у Празі — це Замок Карлштейн та Празький град. Чи один з найстаріших храмів у БрноСобор св. Петра та Павла, збудований у 1296 році.

Або ж навідатись у Зоопарк та ботанічний парк Острави, який приймає туристів з усього світу ось уже понад 70 років. Чи побачити фантастичні руїни замку Гамрштейн, які видніються на одному з пагорбів за межами міста Ліберець, та оточені заповідним лісом.

І це ще далеко не весь список місць, які вам вартує побачити у цій чарівній країні.

Що цікаво, обираючи автобус, ви обираєте справді економний маршрут до Чехії.

Автобусом до Чехії без проблем можна дістатися й зі Львова чи Івано-Франківська, і з Чернівців чи Ужгорода. І ціни приємно дивують! В залежності від перевізника та самого маршруту, можна знайти квитки від 1000 до 1500 гривень.

Які переваги ви купуючи дешеві квитки на автобус від Tickets.ua?

Ви можете взяти з собою більше необхідних речей, аніж якби ви подорожували літаком. Не треба обмежуватися одним наплічним рюкзаком, якщо ви можете взяти з собою ще й валізу (яка завжди буде майже під рукою). Що більше, в цьому випадку вам не потрібно доплачувати за додаткові кілограми власного багажу.

Також, ви можете не переживати про власну безпеку. В ціну кожного автобусного квитка вже входить страховка на випадок, якщо в дорозі щось станеться.

Подорожуючи автобусами до Чехії вам також не потрібно скажімо економити на заряді ваших девайсів (всі автобуси обладнані розетками), не потрібно витрачати шалені кошти на інтернет у роумінгу (тут є wi-fi) або ж терпіти до найближчої зупинки, щоб зробити туалетні справи (тут і WC є).

Варто наголосити, що скільки це реально найпопулярніший вид транспорту по всьому світу, і їх завжди багато, то подорожуючи автобусами ви самі керуєте своїм часом, а не несетесь “галопом по європах”.

Вас також може зацікавити: Як калуські ліцеїсти та Сковорода Словенію підкоряли | Репортаж

Як бачимо, подорожі автобусом до Чехії — це не лише економний, але і захопливий спосіб дослідити нову країну. Мінімальні витрати і море переваг стають найвагомішим аргументом у виборі способу пересування. І не тільки серед туристів.

А заздалегідь запланувавши свою подорож ви можете ще і спіймати якусь акційну пропозицію, й зі спокоєм насолоджуватися і самою поїздкою і красивими горизонтами Чехії за вікном.

До речі, а розкажіть як ви мандрували у цю країну? Який спосіб вважаєте найкращим? Ну і звісно чекаємо на ваші захопливі історії з мандрів.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору