Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушанин зістриже волосся за донат | Чи ні?

Калушанин зістриже волосся за донат | Чи не зістриже?

Випускник Калуського ліцею ім. Дмитра Бахматюка приєднався до акції “Кудлатий збір”.

Ділиться Інформатор.

Відомий стендап артист та волонтер Василь Байдак створив акцію “Кудлатий збір” задля збору коштів на fpv-дрони для військових. Основний задум збору створення двох рахунків для донатів під назвою:

На завершення збору організатор має виконати ту дію, де буде більше коштів.

Калушанин Тарас Кулик побачив таку ідею та взявся за реалізацію:

“Побачив допис Василя й задумався — чорт, я ж вже як місяць хочу піти в перукарню підрівняти свої пасма, а тут ще й гроші на ЗСУ. Це ж бабки на Збройні Сили, на дрони! Камон, в країні війна, і допомагати ЗСУ це найважливіше понад все. Зважившись, написав координатору збору, і вже наступного дня я опублікував допис”, — каже волонтер.

Розповідає, що в процесі підготовки вперше в житті робив міні фотосесію у якій заклав певні відсилки для підписників.

“Наприклад, позаду можна побачити постер із сольного концерту Байдака, а поруч автограф артиста. Ще на футболці видно емблему Центру національного спротиву — підрозділу при ССО ЗСУ, що видалось мені іронічним та доречною прихованою дрібничкою, враховуючи, що світлину цю я роблю саме для допомоги ЗСУ”,

На питання чи не шкода волосся Тарас ділиться, що це дрібниця:

“Волосся не шкода — воно то з часом відросте, а от допомога на фронті хлопцям і дівчатам FPV-дронами потрібна вже — тут і зараз, бо росня, на жаль, задніх не пасе, в плані дронів зокрема. Звісно, хотів би зібрати чим більшу суму, щоб зробити якнайбільший вклад у смерть московитів. А ще, по секрету, скажу, що я сам і не проти підстригтись коротко, планую зачіску як в Сатаненк…, вибачте, як в Стерненка”.

Наразі сума переважає на банці, щоб Тарас постригся. Якщо ви бажаєте долучитись до рішення, то можете задонатити на банку:

Результати стануть відомі вже завтра, 14 січня, на сторінці волонтера.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору