Сьогодні готуватимемо панкейки із бананом! Якщо такі поки не куштували — спробуйте приготувати. Процес вас надихне, а смак — здивує.
Пише Інформатор.
Що знадобиться?
- банан — 1 шт
- яйце — 1 шт
- борошно — 150 г
- молоко — 250 мл
- розпушувач — 1 ч. ложка
- олія — 1,5 ст. ложки
- цукор
- сіль
Як приготувати?
Для початку — збийте яйце з цукром та додайте трішечки солі. Масло та молоко додавайте також, а після цього — збийте ще раз.
Банан розімніть виделкою або перемеліть у блендері. Додайте його до рідкої суміші.
Просійте борошно в окрему посудинку: важливо, щоб не було грудочок. Змішайте його із яєчною сумішшю та додайте розпушувач.
Готове тісто має стояти в холодильнику пів години.
Далі — смажимо! Олію на сковорідку не наливаємо, адже додавали її до суміші. Смажитимемо на помірному вогні й під кришкою. Перевертати на інший бік панкейки потрібно після появи бульбашок, так вони залишатимуться світлими.
Подавати панкейки можна із шоколадом, фруктами, згущеним молоком, пудингом, желе чи із варенням.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08