Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Директорці Брошнівського ліцею присудили премію ВРУ

Нагородили директорку

На Прикарпатті нагородили двох педагогів: на загальнодержавному рівні відзначено вчительку з Коломиї Людмилу Слабу та директорку Брошнівського професійного лісопромислового ліцею Віру Іванів.

Повідомляє Інформатор з посиланням на голову Івано-Франківської ОВА Світлану Онищук.

Людмила Слаба вчителює 30 років. У Коломийському ліцеї №2 викладає українську мову та літературу. Віра Іванів 25 років очолює Брошнівськмй професійний лісопромисловий ліцей, а загалом вчителює 45 років.

“З її ініціативи у ліцеї створена відповідна матеріально-технічна база, а саме: нова виробнича майстерня з професії перукар, готуються майстерні з професії манікюрник і навчально-практичний центр з професії слюсар з ремонту авто, значну увагу приділяє умовам проживання учнів ліцею в гуртожитку, вихованці Віри Федорівни є постійними учасниками та переможцями обласних конкурсів фахової майстерності”, — інформують в області.

Загалом цьогоріч премією ВРУ відзначено 44 українські вчителі. Присуджується вона за особливі успіхи в педагогічній роботі та вихованні учнів, а також покликана сприяти підвищенню авторитету та престижу роботи вчителя, його ролі в суспільстві.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору