Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Майстер кримінальної прози” презентуватиме нові книги на Калущині | АНОНС

"Майстер кримінальної прози" презентуватиме нові книги на Калущині | АНОНС

Книги мають здатність переносити людину в нові цікаві світи. І люди, які створюють їх насправді Таланти (саме так, з великої літери). Підтвердженням цьому є не тільки надруковані романи чи повісті, але й численні нагороди та відгуки критиків. Незабаром на Калущині відбудеться зустріч саме з одним з таких Талантів.

Анонсує Інформатор.

Вже наступної середи, 24 січня, о 11:00 у залі Долинської центральної публічної бібліотеки відбудеться презентація нових книг відомого прикарпатського письменника — Василя Добрянського.

“Він визнаний майстер кримінальної прози, його романи сповнені загадок, напруги та яскравих психологічних деталей, а примхливий сюжет здатен завести в глухий кут навіть досвідченого читача “трилерів”, — відгукуються критики.

Нагадаємо, що Василь Добрянський — український письменник, журналіст та політичний діяч, член Національної спілки письменників України й Національної спілки журналістів України. Фундатор і перший головний редактор літературного журналу “Перевал”. Автор семи романів та дипломант і володар гран-прі першої премії Міжнародного літературного конкурсу “Коронація слова”. Лауреат другої премії Гранд-Коронації-2021. Лауреат Івано-Франківської міської літературної премії імені І. Франка (2001) та обласної літературної премії імені В. Стефаника (2005).

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору