Інформатор Калуш

ТРЕШ

Військові поскаржились на якість харчування. Міноборони — перевірило

Військові поскаржились на якість харчування. Міноборони — перевірило

Позапланова перевірка складів деяких військових частин виявила деякі проблеми. У Міноборони пообіцяли вжити заходів.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Міноборони.

Причиною позапланової перевірки стали скарги військових на якість харчування. Тому заступник Міністра оборони полковник Віталій Половенко разом з членом Антикорупційної ради Геннадієм Кривошеєю перевірили. З’ясувалося, що продукти поставили невчасно, а їхня якість не відповідає нормам.

“Виявилося, через невчасне постачання компанією-переможцем харчів у певних областях запаси продуктів недостатні”, – сказав Віталій Половенко.

Йдеться про компанію, яка перемогла у 10-ти лотах на харчування, але тепер фізично не може впоратися з постачанням. Відповідно до умов договору Міноборони може у такому випадку замінити постачальника та виставити штрафні санкції компанії, яка несвоєчасно поставила продукцію. Крім того, за зіпсовані та неякісні продукти харчування компанія також має відшкодувати кошти.

“Тобто частини, де компанія не встигає з постачанням, ми виводимо з договору та перепідпорядкуємо до компаній-переможців у прилеглих областях. Продукти повинні бути якісними, а їх постачання – безперервним”, – підсумував Віталій Половенко.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору