Інформатор Калуш

ТРЕШ

Прикарпатка надіслала хтиве відео в месенджері й потрапила до суду

Надіслала хтиве відео в месенджері й потрапила до суду

У спілкуванні з людьми, особливо у соцмережах, слід проявляти обачність. Мешканка Прикарпаття не проявила і втрапила у халепу. Як? 

Розповідає Інформатор, посилаючись на колег з Коломиї.

В середу, 17 січня, стало відомо, що Івано-Франківський суд визнав винуватою жительку Прикарпаття у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 301 КК України.

“… при невстановлених часі та місці, у ОСОБА_4 виник протиправний умисел, спрямований на виготовлення та розповсюдження відео-зображень порнографічного характеру у всесвітній мережі Інтернет.

Реалізуючи свій протиправний умисел, ОСОБА_4 при невстановлених обставинах, за допомогою невстановленої аудіо- та відео-техніки, виготовила два відеозаписи, на яких зображено вчинення нею статевого акту, спільно із особою чоловічої статі”, — повідомили в суді.

23 грудня 2021 року вона розповсюдила виготовлені відео під назвою «Video 1.mр4», тривалістю 33 секунди, та «Video 3.mр4», тривалістю 34 секунди, у месенджер «Телеграм». Ці повідомлення переглянув користувач, з яким вона спілкувалась. Згідно висновку експерта ці відео містять ознаки порнографічного характеру.

В ході судового засідання прокурор уклав з жінкою угоду між про визнання її вини. В результаті, покаранням їй обрали штраф у розмірі  34 тис. грн.

Оптичний диск, на якому наявний відеозапис порнографічного характеру визнали знаряддям злочину. Суд постановив конфіскувати його у власність держави.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору