Сирники добре смакують із різними додатками. Як от із джемом, фруктами, згущеним молоком чи шоколадом. А що, якщо…
Ділиться Інформатор.
Ми використаємо додаток як начинку?
Що знадобиться?
- сир (краще обирати жирний) — 400 г
- яйце — 1 шт
- сіль
- цукор — 1 ч. ложка
- манна крупа — 2 ст. ложки
- борошно — 3 ст. ложки
- шоколад — 1 плитка
- рослинна олія для смаження
Як приготувати?
Перетріть сир через сито так, щоб не було грудочок. Викладіть його в миску та додайте яйце, манну крупу й дрібку солі. Перемішайте. Далі всипте цукру й одразу за ним — борошна. Воно має бути просіяним.
Шоколад поділіть на рівні шматочки.
Візьміть сирне тісто, то сформуйте із нього коржик. Покладіть на нього шматочок шоколаду та зʼєднайте краї.
Викладаємо сирники на сковорідку із розігрітою олією. Смажимо, доки сирники не стануть румʼяними й перевертаємо.
Подавати їх можна із сметаною!
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08