Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Родина загиблого захисника із Долинщини отримає житло

Родина загиблого захисника отримала квартиру

Дружина Віталія Бондарука разом із рідними 18 полеглих Героїв та 11 військовослужбовців отримали сертифікати на житло від Володимира Зеленського. Президент заявив, що Україна завжди буде вдячна своїм Героям та берегтиме пам’ять про їхній подвиг.

Повідомляє Інформатор з посиланням на голову Івано-Франківської ОВА.

Сертифікати на житло отримують родини тих захисників, яким з початку повномасштабної війни присвоєно звання Герой України.

“Історія старшого лейтенанта з Прикарпаття вражає. Він завжди хотів бути військовим, тому пішов вчитись спершу в Львівський державний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут, а потім – у Національну академію сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного, яку закінчив 2020 року. Тоді ж за контрактом вступив до Збройних Сил України і близько року воював у зоні проведення операції об’єднаних сил”, — йдеться у повідомленні.

У день повномасштабного вторгнення росії відважний прикарпатець знову взяв до рук зброю і пішов воювати. Загинув у березні 2022 року на Херсонщині. Завдяки мужності Віталія вдалося зберегти життя воїнів одного з підрозділів.

За особисту мужність та героїзм нашому захисникові присвоєно звання Героя України з удостоєнням ордена “Золота Зірка”.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору