Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Надалі ефективно продовжувати роботу” — Калуська молодіжна рада зібралася вперше у 2024 році

"Надалі ефективно продовжувати роботу" — Калуська молодіжна рада зібралася вперше у 2024 році

Цього понеділка, 22 січня у Концертному залі відбулося перше у 2024 році засідання Молодіжної ради при Калуській міській раді. Вже традиційно зібрання відбувалося у змішаному форматі, тож доєднатися до обговорення порядку денного змогло долучитися 18 членів ради. Також на засідання завітали представники органів місцевого самоврядування, а саме представниця міської ради Мар’яна Витвицька та депутат Святослав Федоришин.

Ділиться Інформатор.

Протягом майже трьох годин присутнім вдалося плідно попрацювати — було розглянуто десяток питань.

Одними з найголовніших стали звіт щодо внутрішнього опитування Олександри Нагарнюк, з якого вдалося дізнатися сильні та слабкі сторони, а також озвучити проблеми та побажання всієї команди Молодіжної ради. Після жвавого обговорення звіту вдалося прийти до спільної думки як надалі ефективно продовжувати роботу дорадчого органу.

Особливу увагу отримало питання, що стосувалося підготовки першого річного звіту “за результатом роботи Молодіжної ради”.

“Було визначено формат майбутнього звіту та обрано команду, яка його підготує”, — поділився Секретар Молодіжної ради, Остап Микитюк.

Ними стали: Іванна Мацієвська, Олександра Нагарнюк, Ольга Атаманчук, Анастасія Паламарчук, Єлизавета Мельник, Тетяна Ковалевська, Олег Кіндрацький, Святослав Шеленко та Остап Микитюк. За даний склад всі присутні проголосували одноголосно.

Також розглянули питання, що стосується дошкільного навчального закладу “Чебурашка”, ініціаторами перейменування якого кілька місяців тому стала Молодіжна рада. Одноголосно членами ради серед всіх назв фіналістів було обрано назву “Вулик”. На найближчому засіданні Калуської міської ради планується озвучити це прохання міському голові та депутатському корпусу, які будуть приймати остаточне рішення.

Обговорили з Мар’яною Витвицькою майбутні активності стосовно молодіжної політики, освітніх та культурних заходів у 2024 році.

Серед іншого було заслухано звіт SMM-комітету та визначено подальшу роботу команди, щоб збільшити упізнаваність та ефективність соціальних мереж Молодіжної ради. А також проголосовано за зміни до Положення стосовно участі в Молодіжній раді осіб з-поміж ВПО.

Датою наступного засідання обрали 16 лютого.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору