Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Самостійно чи через агентство? Три кроки до успішної угоди від засновниці “IDEAL-CITY”

Самостійно чи через агентство? Три кроки до успішної угоди від засновниці «IDEAL-CITY»

В операціях з нерухомістю завжди є два шляхи: купувати/продавати самостійно або ж обрати рієлтора й довірити справу йому. Є думка, що економічно вигідніше робити все самому, але, водночас, з професіоналом — швидше.

Ділиться Інформатор.

 В операціях з нерухомістю рієлтор є посередником між продавцем та покупцем. Він не лише допомагає їм швидше знайти один одного, а й упорядковує всі потрібні документи, каже засновниця агентства нерухомості “IDEAL-CITY” Ліана Пуфка, яка працює з 2006 року як рієлтор і знає про нерухомість все! Її агентство на сьогодні є найбільшим на ринку рієлторських послуг міста Калуша та Калуського району.

Продаючи чи купуючи будь-яку нерухомість, людина завжди має справу з грішми. А це — ризики. Тож, перше, що дійсно важливо, БЕЗПЕКА.

З рієлтором угода завжди буде безпечнішою. І ось чому:

“Посередник бере на себе усі процеси перевірки й підготовки необхідних для угоди документів. Є багато нюансів, на які людина самостійно може просто не звернути уваги через незнання процесу”, — деталізує Ліана Пуфка.

Скажімо, продаж квартири, це не угода двох, як здається на перший погляд, а цілий ланцюжок взаємин між продавцем та низкою інстанцій (це можуть бути органи опіки, управляюча компанія, нотаріус, БТІ…). З рієлтором, який чітко знає увесь цей шлях, не доведеться кілька разів переносити дату угоди, упорядковуючи документи. І що ще важливо: якщо фахівець виявить якусь проблему в документації, то не рекомендуватиме укладати угоду. Тож, клієнт, окрім безпеки, як бонус отримує зекономлений час і спокійний сон.

Другий важливий фактор — ШВИДКІСТЬ

Операції з нерухомістю багато людей здійснює один-два рази за життя. Але це не означає, що “насолоджуватися” процесом хочеться довго. Здебільшого, це таки стрес: і від потенційних клієнтів та частих дзвінків, і від необхідності походити/поїздити, щоб оглянути чи показати об’єкт.

Рієлтори не лише мають напрацьовану клієнтську базу, а і сформують логічний план показу відповідної нерухомості й залучать більшу кількість рекламних каналів.

“З “IDEAL-CITY” шанси, що обʼєкт знайде свого покупця, точно більший, аніж коли людина робить це самостійно. Об’єктивно, частина угод, які ми укладали, могли ніколи не відбутись, бо при самостійному продажі покупець і продавець не знайшли б один одного”, — каже Ліана Пуфка.

Кейсів успішних і швидких угод в агентстві чимало. Наприклад, нещодавно після підписання договору з клієнтом вже через декілька годин був знайдений покупець. Уся процедура зайняла 3 дні, хоча аванс був сплачений ще раніше.

Водночас, швидкість — не ключовий показник для агентства.

“Ми завжди працюємо на ефективність”, — пояснює рієлторка.

Ще один важливий момент — ОБ’ЄКТИВНІСТЬ.

Купити — не дуже дорого, продати — не дуже дешево

Попри те, що чимало людей все ще стороняться рієлторів, довіра поступово зростає. І хто уже щось продавав чи купував з професійним агентством, той навряд чи робитиме це самостійно. Адже навіть у питанні оцінки нерухомості потрібні фахові знання та надивленість у сфері, а не просте порівняння цін на сервісах продажу.

Рієлтор допоможе зробити якісні світлини, закцентує на конкурентних перевагах саме вашого об’єкту, може навіть підказати, як збільшити привабливість об’єкта через незначні покращення чи ремонт.

Так, агентство бере комісійні за свою роботу. В “IDEAL-CITY”— це 3% від вартості укладеного договору. Але це — ціна безпеки та комфорту клієнта помножена на ефективність продажу.

З питаннями щодо співпраці з агентством нерухомості “IDEAL-CITY” можна звертатись за:

телефоном — +38099 067 39 89
при зустрічі в Калуші за адресою — бульвар Незалежності, 6.

Переглянути актуальні оголошення можна на:
офіційному сайті;
фейсбук-сторінці;
інстаграм-сторінці;

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору