Інформатор Калуш

ТРЕШ

17 тисяч — раз, 17 тисяч — два. Суд присудив калушанину ще один штраф за порушення

17 тисяч — раз, 17 тисяч — два. Суд присудив калушанину ще один штраф за порушення

Якщо людина забула про своє порушення, це не звільняє її від відповідальності. Що більше, така недбалість може мати інші наслідки. Наприклад за невиконання постанови суду – кримінальне провадження.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Калуський міськрайонний суд.

Постановою, яка набрала законної сили в листопаді 2022 року, правопорушника в суді було визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП та накладено адмінштраф — 17 000 гривень, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк один рік.

“Однак не зважаючи на це, знаючи про наявність вказаної постанови, будучи позбавленим права керувати транспортними засобами, в липні 2023 року, керував автомобілем марки Mercedes-Benz та був зупинений поліцейськими групи реагування патрульної поліції Калуського РВП ГУНП”, — розповіли у пресслужбі суду.

Обвинувачений в судовому засіданні вину у пред’явленому обвинуваченні визнав та підтвердив обставини, викладені в обвинувальному акті.
На підставі зібраних доказів суд ухвалив визнати винуватим за ч.1 ст.382 КК України та призначити покарання — штраф у розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 гривень.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору