Окрім авокадо, звісно, можна використовувати інші овочі чи навіть рибу. Втім, такий тост навіть вважають класикою — це і смачно, і поживно водночас.
Пише Інформатор.
Що знадобиться?
- авокадо — 1 шт
- хліб — 3 скибки
- яйця — 2 шт
- сир фета — 50 г
- в’ялені томати — 3 шт
- сіль
- перець
Як приготувати?
Помийте авокадо, розріжте на дві частинки, почистьте від шкірки та вийміть кісточку. Краще обирати стигле авокадо. Виберіть м’якоть авокадо у посудину.
Відваріть два яйця. Авокадо та фету поріжте на кубики. Також поріжте в’ялені томати, але на дрібніші кубики. Розімніть усе. Додайте спеції.
Хліб можна підсмажити (краще — без олії) або запекти у тостері. Начинку викладайте на тости та смакуйте!
Також можна додати зверху смажене яйце, солений арахіс, тунець, кукурудзу чи помідори.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08