Калуш До сайту

Сніданок вихідного дня: тости з авокадо

Окрім авокадо, звісно, можна використовувати інші овочі чи навіть рибу. Втім, такий тост навіть вважають класикою — це і смачно, і поживно водночас.

Пише Інформатор.

Що знадобиться?

Як приготувати?

Помийте авокадо, розріжте на дві частинки, почистьте від шкірки та вийміть кісточку. Краще обирати стигле авокадо. Виберіть м’якоть авокадо у посудину.

Відваріть два яйця. Авокадо та фету поріжте на кубики. Також поріжте в’ялені томати, але на дрібніші кубики. Розімніть усе. Додайте спеції.

Хліб можна підсмажити (краще — без олії) або запекти у тостері. Начинку викладайте на тости та смакуйте!

Також можна додати зверху смажене яйце, солений арахіс, тунець, кукурудзу чи помідори.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08