Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Укрпошта випускає марку, яку присвятила своїм працівникам

Укрпошта випускає марку, яку присвятила своїм працівникам

2 лютого з нагоди свого 30-річчя Укрпошта випустить нову марку в серії “Героїчні професії війни”. Цього разу вона буде присвячена поштовикам — “Укрпошта завжди поруч з вами”.

Про це повідомив генеральний директор Ігор Смілянський, передає Інформатор.

“Враховуючи те, що Укрпошта перша приходить на звільнені території після ЗСУ, то у новому блоці буде 2 марки “Укрпошта доставляє” та “ЗСУ перемагають”, бо перше без другого неможливе”, — зазначив він.

На марці — реальна, відома на півдні, автівка Укрпошти, але марка не зображає якусь конкретну особу.

“Бо в нас їх, героїв Укрпошти, тисячі. Протягом вже майже 2 років, після відряджень на Донеччину, Луганщину, Херсонщину, Харківщину, Запоріжжя, Сумщину чи інші важкі регіони, я часто знайомив вас з людьми, з якими маю честь працювати в одній команді. І ця марка про кожного з них. І про тих, хто під кулями доставляє пенсії та допомогу у прифронтових регіонах, і про тих, хто вранці, навіть після безсонних ночей та тривоги, прямує до відділення, автівки чи сортувального центру”, — пояснює гендиректор.

Також Ігор Смілянський зазначив, що в компанії розуміють, що і як мають змінити цього року, щоб вона отримала свою нову молодість, драйв та позитивний настрій.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору