Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Рожнятові жінка побила суперницю табуреткою

У Рожнятові жінка побила суперницю табуреткою

Сварка виникла через ревнощі та завела обох жінок у неприємності. Одна була змушена лікуватися, а інша опинилася на лаві підсудних.

Розповідає Інформатор.

Крапку у справі днями поставив Рожнятівський районний суд. Згідно з матеріалами справи, судили жінку, яка є інвалідом ІІ групи, не одружена. Вона “умисно заподіяла легкі тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров’я потерпілій”.

Інцидент трапився наприкінці жовтня 2023 року. Того дня приблизно о 20:30 дві жінки знаходилися в приміщенні житлового будинку. Між обвинуваченою та потерпілою “на ґрунті ревнощів виник словесний конфлікт”, тож, одна з жінок нанесла іншій декілька ударів руками в голову, праве плече та руки.

“Не припиняючи своїх дій, вона нанесла потерпілій один удар в область голови дерев’яним табуретом, який в той момент взяла та тримала у руках, внаслідок чого, спричинила потерпілій тілесні ушкодження у вигляді: синців в ділянці правої руки, садна в ділянці задньої поверхні грудної клітки справа, які відповідно до висновку експерта від 22.11.2023 відносяться до легких тілесних ушкоджень та забійної рани тім’яно-потиличної ділянки справа, яка згідно цього ж висновку експерта відноситься до легких тілесних ушкоджень, які викликали короткочасний розлад здоров’я”, — зазначено у вироку.

У судовому засіданні обвинувачена свою вину у вчиненні інкримінованого їй правопорушення визнала повністю, але просила суворо її не карати, не допитувати свідків та не досліджувати письмові докази. Потерпілої у залі суду не було.

Врахувавши всі обставини, суд ухвалив визнати прикарпатку винною у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 2 ст.125 КК України та призначити покарання у виді штрафу у розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору