Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Долині хочуть встановити чотири острівці безпеки

На ділянці дороги з підвищеною аварійністю у Долині потрібно встановлювати острівці безпеки. Але міській раді самостійно вирішити це питання не вдається.

Про це повідомив міський голова Долини Іван Дирів, якого цитує Інформатор.

Йдеться про проблемну ділянку по вулиці Обліски, де нещодавно автомобіль наїхав на дівчину-підлітка. Вона жива, але сам факт викликав хвилю обурення серед мешканців громади із вимогою врегулювати дорожній рух на тій ділянці дороги.

“У мене як міського голови є розуміння проблеми, є бачення, як її можна вирішити, але в даних умовах законно зробити це складно, адже ця дорога належить Службі автомобільних доріг області, і саме вони мають право вносити там якісь зміни. Ми неодноразово звертались до САД з проханням вирішити це питання, але результат ми всі бачимо”, — повідомив очільник громади.

Він запевнив, що вже підписав повторні звернення у Службу автомобільних доріг області щодо дозволу на встановлення острівців безпеки по вул. Обліски та у ТОВ “ПБС” (компанія, яка займається ремонтом та утриманням доріг) щодо отримання ордеру на початок робіт з облаштування острівців безпеки. Щойно будуть необхідні дозволи — будуть встановлені 4 острівці безпеки по вул. Обліски: біля ліцею №4, біля повороту на Проспект Незалежності, біля повороту на вул. Чорновола та напроти колишньої БПФ.

Якщо ж дозволів не буде, Іван Дирів обіцяє влаштувати акцію протесту та “очолити делегацію мешканців”, яка поїде в САД.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору