Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Новинка зими від відомого виробника ТМ «Ласунка»!

Новинка зими від відомого виробника ТМ «Ласунка»!

Провідний виробник країни ТОВ «Ласунка», якого знають за смачне та якісне морозиво, представляє вашій увазі свою нову продукцію – заморожені напівфабрикати.

Нові пельмені та вареники ТМ «Ласунка» – це результат сумлінної праці висококваліфікованих спеціалістів та більш ніж 25-ти річного досвіду у харчовому виробництві. Саме тому нова заморожена продукція – це якісно, поживно та головне смачно.

А тепер трохи детальніше про головні особливості, що вирізняють новинки ТМ «Ласунка» серед інших.

Ситний фарш та тонке тісто розподілені у страві 50/50 – одна з основних причин успіху нових пельменів. Що стосується вареників, тут поміж іншого варто підкреслити, що робляться вони нашими технологами «вручну», тому новій продукції приділяється максимум уваги.

Друге, що треба відзначити – це особливу технологію заморожування. Адже саме глибока «шокова заморозка» запорука збереження якісних та смакових характеристик нових напівфабрикатів.

На останок, розповімо про широку смакову палітру начинок. Насамперед це стосується лінійки вареників ТМ «Ласунка». Їх асортимент складається як з традиційних та загальновідомих – Картопля з цибулею, Капуста та гриби,

Новинка зими від відомого виробника ТМ «Ласунка»!так і з цікавих та незвичайних – Ожина з малиною, Сир та полуниця.

Новинка зими від відомого виробника ТМ «Ласунка»!

Для шанувальників соло смаку маємо Вареники з вишнею та Вареники з полуницею з цілими ягодами у начинці.

Дізнатися більше про нові напівфабрикати, новини компанії, інформацію про акції та конкурси у соціальних мережах можна за посиланням https://lasunka.com/, де ви також знайдете прості та смачні рецепти, а ще поради, як безпрограшно обрати й купити морозиво та багато іншого.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору