Інформатор Калуш

ТРЕШ

На Прикарпатті трапився конфлікт між депутаткою та місцевою мешканкою | Суперечка дійшла до бійки, а потім до суду

На Прикарпатті трапився конфлікт між депутаткою та місцевою мешканкою | Суперечка дійшла до бійки, а потім до суду

Причиною сварки став ґрунт з канави, який лежав на проїжджій частині вулиці.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Інформатор Івано-Франківськ.

Конфлікт дійшов до суду, де вдалось з’ясувати, що навесні 2021 року місцева мешканка села Росільна чистила канаву біля свого господарства. Увесь вийнятий звідти ґрунт висипала на обочину. За словами місцевої депутатки це ґрунт перетворився на болото та перешкоджав руху транспорту.

“Це заважало жителям села користуватися дорогою. Вона, як депутатка,  з дозволу керівництва ОТГ та за допомоги жителів села Росільна, замовили екскаватор та вантажний автомобіль та почали вивозити ґрунт”, — пишуть на сторінці Інформатор Івано-Франківськ.

Щоправда, вивезти вдалось тільки частину ґрунту:

“Я приїхала проконтролювати роботу, сіла в завантажений автомобіль та поїхала з водієм вивозити ґрунт за межі села. Приїхавши назад, побачила потерпілу, яка перешкоджала екскаваторнику. В цей час також підійшов працівник поліції, якого та викликала. Я, намагалася переконати потерпілу, що все законно, але та на зауваження не реагувала. Навпаки – почала загострювати конфлікт та знімати всіх на телефон. В цілях самозахисту штовхнула потерпілу, яка з власної необережності впала на землю” — розповідає обвинувачувана.

Натомість постраждала зазначає про те, що депутатка нанесла рукою один удар в ділянку правого плеча, повалила на землю, після чого завдавала удар ногами по руках та ногах. В результаті жінка отримала легкі тілесні ушкодження.

“В якийсь момент депутатка, бувши в агресивному стані, несподівано схопила її правою рукою за волосся, а лівою нанесла удар в праве плече, поваливши на землю. Відразу ж нанесла їй, лежачій на землі, ще два удари по руках та ногах. Відтягнув ту, працівник поліції”, – ідеться в матеріалах справи.

Обвинувачена не визнала свою провину. Проте сказане постраждалою підтвердили працівники поліції, котрі стали свідками подій. В результаті суд визнав депутаткою винною в інкримінованому правопорушенні та призначив штраф у розмірі 850 гривень. Також частково підтримав цивільний позов та зобов’язав її виплатити жінці 5 000 гривень моральної шкоди.

Фото ілюстративне

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору