Калуш До сайту

Сніданок вихідного дня: банановий смузі

Сподобається тим, хто любить легкі сніданки. Звісно ж, залежно від жирності кефіру, який ви додаватимете до смузі, змінюватиметься поживна цінність напитку.

Пише Інформатор.

Що знадобиться?

Як приготувати?

Перед приготуванням кефір потрібно поставити у холодильник — він має бути холодним. Потім, при збиванні, він стане “легким”. Додайте банани до блендеру. А також — ягоди, цукор або мед. Також у цьому місці можна зімпровізувати, та додати яблука чи ківі. Залийте усе кефіром та збивайте впродовж 2-х хвилин.

Смузі можна полити шоколадом або карамелюю.

Смачного!

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08