Сподобається тим, хто любить легкі сніданки. Звісно ж, залежно від жирності кефіру, який ви додаватимете до смузі, змінюватиметься поживна цінність напитку.
Пише Інформатор.
Що знадобиться?
- банан — 2 шт
- кефір — 300-400 мл
- заморожені ягоди
- цукор (або мед)
- карамель (або шоколад)
Як приготувати?
Перед приготуванням кефір потрібно поставити у холодильник — він має бути холодним. Потім, при збиванні, він стане “легким”. Додайте банани до блендеру. А також — ягоди, цукор або мед. Також у цьому місці можна зімпровізувати, та додати яблука чи ківі. Залийте усе кефіром та збивайте впродовж 2-х хвилин.
Смузі можна полити шоколадом або карамелюю.
Смачного!
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08