Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Агрокомпанія “АКРІС-ЗАХІД” надала фінансову допомогу для відновлення дороги в селі Рожнятівської громади на Івано-Франківщині

Агрокомпанія "АКРІС-ЗАХІД" надала фінансову допомогу для відновлення дороги в селі Рожнятівської громади на Івано-Франківщині

“АКРІС-ЗАХІД”, яка входить до групи компаній АSТ, щорічно реалізовує програму соціального партнерства «AST-ГРОМАДА», яка націлена на вирішення реальних проблем громад Івано-Франківщини, на землях яких компанія веде господарську діяльність.

Одним із результатів партнерства «АКРІС-ЗАХІД» з громадами став ремонт дороги, що проходить центром села Камінь Рожнятівської громади і має важливе значення в житті його мешканців.

Тісна співпраця “АКРІС-ЗАХІД” з головами місцевих ОТГ показав, що відновлення і розбудова інфраструктури є однією з ключових потреб для розвитку громад і покращення умов життя їхніх мешканців. За запитом місцевих громад, компанія щорічно спрямовує суттєву фінансову допомогу на проекти з відновлення доріг, енергетичних та водопровідних мереж, ремонту шкіл та лікарень.

В 2023 році на соціальні проекти громад Франківщини, в межах програми «AST-ГРОМАДА», компанія «АкрісЗахід» в цілому виділила близько 2 млн 300 тисяч гривень, – розповів представник “АкрісЗахід” Олег Сомюк.

Крім фінансової допомоги, компанія вже традиційно надає допомогу технікою для покращення благоустрою територій в селах та селищах.

“Разом з громадами допомагаємо ЗСУ, зокрема, нещодавно виділили кошти на виготовлення і закупівлю 43 штук FPV-дронів”, – зазначає Михайло Нечипорук, директор кластеру Захід групи компаній АSТ .

Від початку війни група компаній AST бере активну участь у підтримці Збройних сил України. Спрямувавши в цілому на допомогу армії та соціальну підтримку понад 57 млн гривень.

ДОВІДКОВО:

Група компаній “AST” – сучасний український агровиробник, який успішно працює на аграрному ринку з 1996 року.

Компанія є однією з найбільших виробників високоякісної сої в Україні та ЄС, а також входить в топ провідних агрохолдингів за обсягами виробництва сої та кукурудзи.
AST оперує як товаровиробник на земельному банку обсягом 150 тисяч гектарів у 8 областях України: Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Київській, Житомирській, Чернігівській та Рівненській. В управлінні компанії 6 розвинутих елеваторних комплексів.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору