Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Дрогобичі — влучання, у Стрийському районі — збита ракета | Наслідки ранкової атаки

У Дрогобичі — влучання, у Стрийському районі — збита ракета | Наслідки ранкової атаки

Україна пережила ще одну масовану атаку. Чим била росія і яку кількість повітряних цілей було відбито, наразі ще невідомо. Але є дані про перші наслідки.

Ділиться Інформатор.

Зокрема, є влучання у Львівські області. За інформацією очільника Львівської ОВА Максима Козицького, постраждав промисловий об’єкт у Дрогобичі.

“Зафіксували часткове руйнування будівлі. На площі близько 300 метрів квадратних триває пожежа. На місці працюють вогнеборці. Станом на зараз інформації про постраждалих чи загиблих немає”, — інформує посадовець.

Одна ракета була збита у Стрийському районі. Там пошкоджених об’єктів немає, а люди не постраждали.

Важка ситуація у Києві. Сили ППО знищили там приблизно два десятки ворожих ракет. Але є пожежі і постраждалі.

“Повітряна тривога в столиці тривала майже 3 години. Ракети заходили на столицю кількома хвилями з різних напрямків”, — інформують в КМВА. 

За інформацією Міненерго, внаслідок ракетного удару в столиці відключилися лінії електропередачі. Знеструмлено підстанції. Через це відключена частина споживачів у Дніпровському та Деснянському районах — загалом 19,4 тисячі абонентів. Без світла залишилися заклади охорони здоров’я.

Станом на цю хвилину відомо вже про 11-ох постраждалих від ракетного удару у Києві.

По Івано-Франківсщині також була інформація про ракети в повітряному просторі та начебто влучання. Але офіційно про це досі ніхто не повідомив.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору