Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

В чому секрет популярності калуської Kukuruzza?

В чому секрет популярності калуської Kukuruzza?

Приємна атмосфера, смачне меню й привітні люди довкола — щойно ви почуєте ці критерії, то уявляєте перед собою ресторан Kukuruzza. Сьогодні він направду чи не найпопулярніший заклад в місті. Але…в чому ж їх секрет?

Дізнавався Інформатор.

Концепція і візуал ресторану Kukuruzza створювалась під час процесу підготовки до відкриття. Але, не без опори, головною і незмінною ціллю було створити заклад для всієї родини, щоб кожен в ньому зміг задовольнити свої бажання. Щоб було зручно і проводити будні, й так само святкувати грандіозні події для великих компаній, та скромних сімейних вечорів.

Відкрилися двері цього атмосферного закладу понад 10 років тому — 25 січня 2013 року.

“Це був перший наш досвід. Тому ми працювали та вчилися на своїх помилках. Досвід який у нас є, ми здобули самі”, — діляться працівники ресторану.

Формулою успіху власники вважають не тільки вкладання фінансів, а й душі, і, звісно ж, щоденну клопітку працю.

“Наші кухарі працюють над створенням страв та поєднанням смаків заради, яких наші гості будуть знову повертатися до нас.
Бармени та офіціанти на позитивну емоцію, комфорт та гарний настрій відвідувачів. Адміністрація закладу над організацією всього цього процесу, а технічний персонал допомагає підтримувати чистоту”, — додають вони.

Важко не погодитися, що хороший заклад створюють насамперед люди, які там працюють. Саме вони створюють та підтримують ту атмосферу, в якій людям затишно перебувати.

“Коли ми займаємося пошуком персоналу, то завжди шукаємо однодумців. Коли людина любить те, що вона робить, тоді й процес роботи приносить задоволення”, — запевняють в закладі.

Ще однією “фішкою” Kukuruzz’и це меню, яке змінюється відповідно до сезону, певних продуктів та трендів світової та національної кухні. Хоча в ньому є дещо вічне — деруни й борщ.

“Основної рецептури не міняли. Тільки вносили нові подачі”, — діляться адміністратори.

Основною функцією будь-якого закладу харчування є смачна їжа, привітний персонал й приємна атмосфера. В Kukuruzz’i ці три фактори успішно  поєдналися настільки, що тут цікаво і дітям, і дорослим.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору