Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Сьогодні у Калуші проходить чемпіонат області з вільної боротьби

Сьогодні у Калуші проходить чемпіонат області з вільної боротьби

Сьогодні у Калуші на обласному чемпіонаті змагаються понад сто юних спортсменів і спортсменок 2009-2010 років народження з усіх міст і районів Прикарпаття, де культивується вільна боротьба.

Пише Інформатор, покликаючись на Калуську міську раду.

Організатором виступило управління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА. Проводять турнір у ДЮСШ Калуської міської ради.

“Тут є дуже хороша база, чудові умови і для учасників, і для глядачів; хороший колектив, який допомагає проводити змагання. На жаль, в області більше немає таких спеціалізованих залів, де можна проводити змагання з такою кількістю учасників. Крім того, Калуш славиться своїми традиціями вільної боротьби, тут виховано чимало відомих спортсменів і працюють талановиті тренери”, — каже головний суддя турніру Орест Яковина.

Читайте також: Юні калуські плавці привезли 6 медалей з чемпіонату області

Спортсмени виступали у 22-х вагових категоріях (11 для молодших юнаків і 11 — для молодших дівчат).

Калуську громаду представляли майже 40 борців і борчинь. Це вихованці тренерів Юрія Кірілова, Андрія Кучми, Віталія Юркевича, Ігоря Шотурми, Тараса Дина, Миколи Пукіша, Мар’яни Квятковської та Олександра Лавровича.

За результатами змагань сформують збірну команду Івано-Франківської області для участі у чемпіонаті України U15, який триватиме з 2 по 5 березня в Ужгороді. А там буде здійснено відбір на участь борців у чемпіонаті Європи, який відбудеться у Греції.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору