Інформатор Калуш

ТРЕШ

Вбив та закопав родичку у лісі: на Прикарпатті затримали підозрюваного у злочині

Вбив родичку та закопав родичку у лісі: на Прикарпатті затримали підозрюваного у вбивстві

Повідомлення про зникнення 55-річної мешканки села Мирне, що у Надвірнянському районі, надійшло до місцевих правоохоронців від її сина.

Пише Інформатор, покликаючись на поліцію Прикарпаття.

На пошуки жінки був зорієнтований особовий склад поліції. Для встановлення місця знаходження громадянки перевіряли територію Надвірної та навколишніх сіл.

Наступного дня правоохоронці виявили закопане тіло жінки зі слідами насильницької смерті в лісовому масиві одного із населених пунктів Івано-Франківського району.

Було встановлено, що до вчинення злочину може бути причетний брат загиблої. 45-річного мешканця Одеської області затримали в Одесі.

“Як стало відомо, що фігурант приїхав на Прикарпаття з метою вбивства сестри. Чоловік проник до помешкання родички, де задушив її. Після чого з метою приховання слідів злочину, вивіз тіло в ліс та закопав”, — йдеться у дописі.

Наразі поліція встановлює можливі причини вчинення затриманим особливо тяжкого злочину. Слідчі спрямували на експертне дослідження вилучені з місця події речові докази.

Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Затриманому повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбачено за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору