Інформатор Калуш

ТРЕШ

На Прикарпатті зникли двоє людей

На Прикарпатті зникли двоє людей

Поліція розшукує на Івано-Франківщині двох мешканців: жінку. яка пішла з дому три тижні тому, та чоловіка, який пропав чотири дні тому.

Повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію області.

До правоохоронців звернулися родичі зниклого Запорожця Михайла Олександровича, 1961 року народження, жителя села Крихівців. 6 лютого чоловік пішов з дому та по даний час місце перебування його невідоме.

Прикмети розшукуваного: середньої тілобудови, довге волосся по плечі, очі сірі. Був одягнений у куртку біло-чорного кольору, джинси, шапку.

Також поліція розшукує зниклу Катрич Ірину Миколаївну, 1967 року народження, жительку Тисменичан. Може представлятися ім’ям Орися. Жінка пішла з дому близько 3-х тижнів тому та досі місце її перебування невідоме.

Прикмети: на зріст 170 см, середньої тілобудови, волосся короткострижене чорного кольору з сивиною. Була одягнена у штани спортивні темно-синього кольору, светр сірого кольору, куртку чорного кольору, шапку вʼязану світло-сірого кольору.

Якщо комусь відома будь-яка інформація, що допоможе в розшуку чоловіка та жінки прохання повідомити до Івано-Франківського районного управління поліції за телефонами: 068-667-13-17, 066-395-23-35, “102” або іншим зручним способом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору