Вчора, 10 лютого, відбулась премʼєра 13-го сезону кулінарного проєкту “МастерШеф”. Участь у кастингу взяв Владислав Кецмур з Долини.
Пише Інформатор, покликаючись на Бліц-Інфо.
На початку повномасштабного вторгнення прикарпатець працював у Німеччині, тому перед ним постав вибір залишитись там, або ж повернутись в Україну. Владислав обрав другий варіант та приєднався до 80 Десантно-штурмової бригади. Наразі чоловік звільнений від служби за станом здоров’я та працює адміністратором у закладі італійської кухні.
“Коли почалася війна, я був у Німеччині, де працював в іспанському ресторані. Та 24 лютого переді мною постав вибір: або я залишаюся там, або повертаюсь і заслуговую життя тут, як українець”, — розповідає Влад.
Суддям хлопець презентував філе лосося з пюре із цвітної капусти із зеленим соусом шпинату та пройшов у наступний етап проєкту — він отримав три “Так”.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08