Калуш До сайту

Сніданок вихідного дня: вівсяномлинець

Млинці на воді, на молоці, з фруктами, шоколадом, згущеним молоком, сиром, м’ясом… і це — далеко не кінець. Цього разу спробуємо одну із найцікавіших варіацій: млинці із вівсянки. Буде смачно!

Пише Інформатор.

Що знадобиться?

Як приготувати?

Вівсяні пластівці перебийте блендером. Далі — влийте молока та додайте яйце. Залежно від того, якої смакової нотки хочете додати страві — всипте цукру або солі. Перемішайте усе.

Тісто потрібно вилити на антипригарну сковорідку. Можна змастити її маслом, щоб додати трішки рум’яності. Усі вівсяні пластівці у суміші потрібно розподілити рівномірно, щоб вони пропеклися. Накривайте кришечкою та очікуйте дві хвилини. Опісля — перевертайте й готуйте ще дві хвилини. Тільки цього разу — без кришки.

Яку начинку можна обрати?

Для солоного вівсяномлинця: сир, рибу, курятину, кукурудзу, крабові палички, помідори, соус.

Солодкого: банан, мед, малини, шоколадну пасту, згущене молоко, йогурт.

Смачного!

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08