Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Особливості вибору вбудованої мікрохвильової печі

Особливості вибору вбудованої мікрохвильової печі

Як відомо, мікрохвильові печі випускаються у двох форматах — вбудовані та настільні, тобто такі, що стоять на стільниці окремо. Якщо конфігурація кухонних меблів дозволяє, то саме вбудовані печі допоможуть зекономити місце на кухні, адже вони розміщуються у спеціально призначеній для цього ніші. До того ж виглядають значно акуратніше, ніж піч, що стоїть на холодильнику чи поличці. Але вибір та монтаж вбудованої печі мають певні особливості, які необхідно врахувати.

Що врахувати при виборі вбудованої печі

Само собою зрозуміло, що передусім необхідно виміряти розміри ніші кухонного гарнітуру та підбирати габарити печі таким чином, щоб між її стінками та стінками ніші залишалося місце. Крім того, необхідно, щоб навколо шафи був вільний простір для відкривання дверцят печі.

Особливості вибору вбудованої мікрохвильової печі

Отже, ці габарити і визначатимуть об’єм печі. Частіше за все цей показник знаходиться в діапазоні 22–25 літрів, і саме такий об’єм має більшість вбудованих моделей на ринку. Цього цілком достатньо для невеликої сім’ї. Якщо ж конфігурація меблів дозволяє, то можна дивитися і на великі 50-літрові моделі, як наприклад, мікрохвильова піч самсунг.

Для монтажу печі, можливо, доведеться звертатися до майстра, адже пристрій повинен бути надійно закріплений у шафі. Також необхідно пересвідчитись, що піч добре вентилюється.

Особливості вибору вбудованої мікрохвильової печі

Функції та програми

А от щодо функціоналу, то вбудовані печі часто випереджають настільні. Коштують вони в середньому дорожче, тож виробники не шкодують споряджати їх різноманітними програмами. Це може бути і гриль, що дозволяє обсмажувати м’ясо, овочі та рибу до золотистої хрумкої скоринки, і автоматичні програми для приготування різноманітних страв, і можливість задати власні складні програми, і режим пароварки, що буде особливо актуальним для тих, хто дотримується дієти. Найбільш передові моделі можуть підключатися до мережі Wi-Fi та керуватися зі смартфону.

А от якщо виникне необхідність замінити її, це буде зробити складніше, ніж у випадку заміни звичайної настільної печі.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору