Інформатор Калуш

ТРЕШ

Платитиме штраф: уродженець Хмельниччини викрав мультитул на калуській заправці

Платитиме штраф: уродженець Хмельниччини викрав мультитул на калуській заправці

Калуський міськрайонний суд виніс вирок щодо раніше судимого уродженця міста Городок (Хмельниччина), який викрав багатофункціональний інструмент на одній із калуський АЗС.

Пише Інформатор.

Згідно із вироком Калуського міськрайонного суду від 7 лютого цього року, 6 жовтня 2023-го чоловік перебував у приміщенні однієї з АЗС міста Калуша. Знаходячись у торговому залі він таємно викрав мультитул “GerberSuspensionNXT”. Викрадене заховав у внутрішню кишеню своєї куртки. Розпорядився мультитулом на власний розсуд, чим спричинив матеріальну шкоду на загальну суму 1957,50 грн.

Допитаний свою вину у вчиненому визнав.

Суд визнав чоловіка винуватим та призначив йому покарання із застосуванням ст. 69 КК України у вигляді штрафу в розмірі 500 неоподаткованих мінімумів громадян — 8 500 гривень.

Також суд ухвалив скасування арешту на майно, накладений ухвалою слідчого судді Калуського міськрайонного суду.

Серед речових доказів: чоловічі кросівки, кепку й штани (їх повернули законному володільцю) та два DVD-R диски із відеозаписами факту крадіжки на заправці.

Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано, а в разі подання апеляційної скарги – після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції, якщо вирок суду не скасований. Вирок може бути оскаржений до Івано-Франківського апеляційного суду через Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області шляхом подачі апеляційної скарги протягом 30 днів з дня його проголошення, а обвинуваченим у той же строк з дня отримання копії вироку.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору