Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші в останню путь провели полеглого Захисника Ігоря Матійчина

У Калуші в останню путь провели полеглого Захисника Ігоря Матійчина

Загинув Герой 6 лютого, унаслідок поранень несумісних з життям, отриманих в результаті мінометного обстрілу на Донеччині.

Ділиться Інформатор.

Ігор Матійчин пішов добровольцем на фронт у березі 2022 року. Служив він стрільцем 1 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 2 стрілецької роти військової частини.

Сьогодні в останню путь героя проводили родичі, друзі, побратими та небайдужі калушани. Присутня була місцева влада та священнослужителі.

У Калуші в останню путь провели полеглого Захисника Ігоря Матійчина У Калуші в останню путь провели полеглого Захисника Ігоря МатійчинаУ Калуші в останню путь провели полеглого Захисника Ігоря Матійчина

Завтра, 13 лютого, об 11:00 розпочнеться чин похорону. Відправа проходитиме у Соборі Святих Землі Української ПЦУ. Поховають Героя Ігоря Матійчина на Алеї Слави міського кладовища.

У Калуші в останню путь провели полеглого Захисника Ігоря Матійчина У Калуші в останню путь провели полеглого Захисника Ігоря Матійчина У Калуші в останню путь провели полеглого Захисника Ігоря Матійчина

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору