Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Аудитори групи “Прозорість та підзвітність” проаналізували закупівлі Брошнів-Осадської СТГ

Аудитори групи "Прозорість та підзвітність" проаналізували закупівлі Брошнів-Осадської СТГ

Відбулося засідання робочої групи “Прозорість та підзвітність” при Івано-Франківській обласній державній адміністрації, яка стежить за використанням бюджетних коштів.

Про це пишуть на сторінці Брошнів-Осадської територіальної громади, передає Інформатор.

Аудитори проаналізували закупівлі, здійснені наприкінці 2023 року та у січні цього року Брошнів-Осадською селищною радою.

Зокрема, робоча група розглянула питання: виготовлення проектно-кошторисних документацій, капітальні та поточні ремонти доріг, компенсації жителям громади пільгових категорій проїзду приміським залізничним транспортом, тендерні процедури та фінансування місцевих програм.

Відтак, робоча група детально розглянула процес використання бюджетних коштів. Рекомендовано оптимізувати бюджетні видатки, а зекономлені кошти спрямувати на потреби ЗСУ.

“Варто зауважити, що Брошнів-Осадською селищною радою за минулий рік виділено кошти в сумі 1 млн 210 тис. 670 грн на придбання дронів, які передані до військових частин. Також надано матеріальну допомогу нашим Захисникам, сім’ям загиблих та компенсаційні виплати в сумі 1 млн 447 тис. грн (від початку війни)”, — йдеться у дописі.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору