Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші відкрили інтерактивну дошку захиснику Віталію Поліщуку | ФОТОРЕПОРТАЖ

У Калуші відкрили меморіальну дошку

Він був одним із небагатьох, хто в 2015 році вийшов із Дебальцевого. На жаль, через 8 років війна таки забрала його життя. Сьогодні у Калуші відкрили інтерактивну дошку захиснику Віталію Поліщуку.

Повідомляє Інформатор.

У 2014 році Віталій Поліщук їздив на Майдан, з серпня 2014 був в АТО. Під час боїв на Донеччині 7 днів не виходив на зв’язок із рідними. Але тоді він вийшов із Дебальцівського котла… Повернувшись з АТО, працював у Калуші на заводі будівельних металоконструкцій.

Коли почалась повномасштабна війна, став на захист України. Через тиждень служити пішов і його брат. Вони були на відстані 10 кілометрів один від одного в районі Бахмута, але не бачилися.

За два місяці до загибелі калушанин приїжджав у відпустку… Останнє повідомлення рідним він надіслав 16 лютого, писав, що все добре. 20 лютого 2023 року, боронячи Україну на Бахмутському напрямку, в бою з окупантами Віталій Поліщук загинув. Йому було всього 36.

Сьогодні в Калуші Віталієві Поліщуку відкрили інтерактивну дошку на фасаді ліцею №6. На заході були присутні його мама і рідні, влада міста і духовенство, школярі та мешканці громади.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору