Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуський садок проводить благодійні вистави на підтримки ЗСУ

Калуський садок проводить благодійні вистави на підтримки ЗСУ

В садочку “Журавлик” придумали спосіб, як ефективно акумулювати кошти для допомоги військовим.

Ділиться Інформатор.

Сьогодні, 27 лютого у закладі дошкільної освіти “Журавлик” діти з групи “Соняшник” для діток з інших груп зіграли благодійну виставу “Лісова казка”. Вона була побудована за мотивами відомого твору Лесі Українки “Мавка Лісова пісня”. У ній діти розповідали про актуальність шанування природи та збереження чистоти лісів. Подивитись, як проходила вистава можна у нашому прямому ефірі:

Вхід був платним — вільний донат від 50 гривень. Директор садочка Вікторія Токар каже, що ніхто з батьків не відмовився оплатити вхід на виставу.

“Це у нас не перша така вистава. В грудні наші працівники проводили до Дня Миколая. Тоді вдалось придбати дрон для військових. Минулого тижня також дітки ставили виставу до Дня рідної мови”, — ділиться Вікторія Токар.

Загалом за дві крайні вистави вдалось накопичити 12 300 гривень.

“Дітям цікаво, батькам плюс, а нам вдається збирати кошти для військових. Стараємось як можемо наближати перемогу своїми силами. Нас болить ця війна. В нашому садочку вчаться двоє дітей у котрих загинули батьки. 19 дітей батьки на передовій. Також наші працівники перебувають на передовій. Додатково в кожного особисто є знайомі та родичі на війні”, — каже керівниця.

Зібрані кошти планують передати на потреби військових. Проте конкретної мети наразі немає. Директор садочка ділиться, що скоріш за все надішлють допомогу для когось з батьків їх вихованців, котрі наразі на передовій.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору