Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Львівська порноакторка у басейні практикує англійську з пораненими військовими

Львівська порноакторка у басейні практикує англійську з пораненими військовими

Відома українська акторка фільмів для дорослих Юлія Сенюк з псевдонімом Джозефіна Джексон збирає донати на ЗСУ та допомагає з реабілітацією військових.

Ділиться Інформатор, посилаючись на DW Україна.

Юлія Сенюк розповідає, що від початку повномасштабного вторгнення активно допомагає збройним силам. Віднедавна дівчина також долучилась до психологічної реабілітації військових. Вона спілкується та практикує з ними англійську. Заняття також проводять і у басейні, де у вільній формі вони можуть поспілкуватись, зробити фото й відео та поплавати.

“Крута порноакторка з України! Ментально дуже прикольно! Це було щось! Хто? В сенсі? Хто приїде? Та цього не може бути (ред. реакція на приїзд зірки)… Я навіть поголився!”, – ділиться військовий.

Також Юлія продовжує не зупинятись у зборах коштів для військових, зокрема для тих, хто втратив кінцівки.

“На одного хлопця в середньому може піти 10 млн гривень. Це враховуючи реабілітацію, протез і все решта. Тому кошти нереальні! Ми постійно шукаємо фінансування”, — каже Джозефіна.

Одним з варіантів називає проведення фан-зустрічей з нею, на яких сто відсотків від зібраних коштів з квитків, мерча, аукціонів будуть йти на допомогу реабілітаційним центрам.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору