Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші в останню путь провели полеглого Миколу Стефанишина

У Калуші в останню путь провели полеглого Миколу Стефанишина

Військовий загинув під час бойового завдання, 27 лютого, на Запорізькому напрямку.

Пише Інформатор, посилаючись на міського голову Андрія Найду.

Захисник народився у 1987 році та проживав у житловому масиві Хотінь. Навчався у Калуській школі №9 та ВПУ №7 міста Калуш. Після навчання працював за кордоном, а згодом повернувся до Калуша та створив тут сім’ю, де народилась донечка Марія.

На військову службу мобілізувався у листопаді 2023 року.

“У телефонних розмовах з рідними завжди з гордістю говорив, що виконує свій військовий обов’язок із захисту Батьківщини від ненависного ворога. Так повелося, що чоловіки в цій родині міцні духом. Бо і рідний брат Героя – Андрій із перших днів повномасштабного вторгнення бореться за вільну Україну”, — пише міський голова.

На війні служив навідником зенітно-кулеметного відділення зенітно-ракетно-артилерійського взводу роти вогневої підтримки. 27 лютого під час виконання бойового завдання загинув в Запорізькій області.

“Війна відібрала у нас ще одного волелюбного Воїна. Щирі співчуття рідним і близьким полеглого Захисника. Ми завжди із вдячністю будемо пам’ятати про його жертовний подвиг, любов до України та прагнення волі для свого народу. Вічна пам’ять і слава Героєві Миколі Стефанишину”, — пише Андрій Найда.

Сьогодні, 2 березня Миколу Стефанишина поховали на Алеї Слави міського кладовища.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору