Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуш і німецький Лар стали містами-побратимами

Калуш і німецький Лар стали містами-побратимами

На запрошення мера міста Лар Маркуса Іберта для підписання важливого документу до Німеччини відправились четверо калуських посадовців — Секретар Калуської міської ради Віктор Гільтайчук, начальниця управління культури національностей та релігій Любов Джуган, головна спеціалістка управління економічного розвитку міста Тетяна Дюг на чолі з очільником міста.

Ділиться Інформатор, покликаючись на міського голову Калуша Андрія Найду.

Сьогодні, 8 березня, у міст Лар відбулося підписання меморандуму про солідарне партнерство між нашими містами. На заході калуський міський голова після того, як поставив свій підпис у цьому документі подякував волонтерам ГО “Gemeinsam Europa gestalten e.V.” та жителям Лару за потужну підтримку у вигляді гуманітарної допомоги для ВПО та на території де відбуваються бойові дії.

“Існує давня приказка: друзі пізнаються у біді. Невдовзі після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, саме громада Лару простягнула надійну руку допомоги нам та всьому українському народові. Це стало ще одним свідченням того, що у місті Лар живуть наші справжні друзі, готові безкорисливо допомагати всім тим, хто перебуває у скруті”, — зауважив Андрій Найда.

Також він додав, що Калуш та Лар мають багато спільного, й надалі будуть розвивати тісні взаємини співпраці у напрямках культури та мистецтва, освіти, спорту та охорони здоров’я.

“Тим часом, наші побратими вже підготували для Калуської громади надзвичайно цінний подарунок – пожежний автомобіль. Дякуємо!” — додає мер.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору